O nama

Erlić Commerce je tvrtka u privatnom vlasništvu, bavi se prodajom građevinskog materijala. Osnovana je 1989. godine i od tada je Vaš pouzdan partner u svim građevinskim pothvatima.

Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost djelatnika, široki asortiman proizvoda, brojni zadovoljni kupci jamac su kvalitetne usluge i uspješnog dugogodišnjeg poslovanja.

Cilj naše tvrtke je pružiti vrhunsku uslugu,vrhunske proizvode po dobrim cijenama te na taj način stvoriti povjerenje kod naših kupaca. Posjetite nas u našem prodajnom prostoru i uvjerite se u raznovrsnost ponude, niske cijene i stručnu pomoć našeg osoblja.

Otvaren je novi prodajni prostor u našem vlasništvu površine 10000 m2 otvorenog i 1000 m2 zatvorenog prostora.

Erlić Commerce je jedan od osnivača Grandal grupe, koju danas čini 11 tvrtki i to: Merlin company-Makarska, Kova promet-Split, Jela trgovina-Kaštel Gomilica, Tegula centa-Zadar, Erlić commerce-Biograd, Trgovina Krk-Krk, Mago-Banjole, TERA-Umag, Jadran Impex-Rijeka, Trgostil-D.Stubica i Metts-Čakovec.

NOVOSTI


Obavijest kupcima i poslovnim partnerima

Poštovani poslovni partneri,

povodeći se odlukama Kriznog stožera u vezi prijetnje korona virusa, ograničili smo kontakte naših djelatnika sa drugim osobama na minimum.

Opširnije